KAPSALON VAN DER SCHOOT

BALMAIN

EXTENSIONS

 
 

Wat is Balmain Extensions?

Balmain Extensions is een innovatieve methode om volume, kleur, structuur en lengte toe te voegen aan uw eigen haar. Balmain Extensions zijn gemaakt van met de hand geselecteerd 100% echt haar en ontwikkeld met 35 jaar ervaring.

Wat is DoubleHair?
DoubleHair is een 9cm brede strip van 40cm lang en wordt aan het eigen haar bevestigd met Plusbonds. Een doublehair bevat net zoveel haar als 18 extensions en bestaat uit 3 lagen haar.

Hoe worden Extensions & DoubleHair aangebracht?
Extensions en Doublehair worden met uw eigen haar verbonden door middel van een bond. Balmain extensions blijven minimaal 4 maanden zitten en beschadigen het haar niet. DoubleHair moet om de 2 maanden herplaatst worden.

Hoe worden Extensions & DoubleHair onderhouden?
Afhankelijk van uw natuurlijke haargroei moeten de Extensions om de 3-4 maanden herplaatst worden anders worden de bonds zichtbaar. DoubleHair moet om de 2 maanden herplaatst worden. Als aanvulling op uw eigen haarverzorging en om uw extensions in optimale staat te houden, adviseren we u regelmatig een bezoek te brengen aan uw extensionstylist. Doe dit elke 4 tot 8 weken, zodat uw extensionstylist de extensions of DoubleHair kan herplaatsen als dat nodig is.

Handige tips

- Wanneer u uw haar uitspoelt, spoel dan een paar seconden langer, uw extensions heeft meer volume gecreëerd, hierdoor is het nodig langer te spoelen.
- De eerste paar dagen kunnen er wat extensions uitvallen, verzamel deze zodat ze opnieuw aangebracht kunnen worden.
- Voor het slapen gaan het haar in een staart doen (niet te strak) of een losse vlecht maken. Dit voorkomt klitten. Niet met nat haar slapen!
- Behandel uw extensions als uw eigen haar. Goede haarverzorging en een regelmatig onderhoud door uw extensionstylist houden uw extensions langer mooi.
- Als u regelmatig zwemt adviseren we u een beschermende badmuts te dragen omdat de chemicaliën uit het zwembad of het zout uit de zee uw extensions kunnen aantasten.
- Niet onnodig aan uw extensions zitten.

Voor meer informatie, e-mail naar

extensions

info@kapsalonvanderschoot.be      Hoogstraatsebaan 11      2390 Oostmalle      03 312 17 76 KAPSALON VAN DER SCHOOT